20.10.2019

Ushtrimi për muskuj e barkut që zëvendëson një orë stërvitje (Video)

10 Mars 2018

Sado që t’ju duket i pamundshëm, ky program i stërvitjeve fare nuk është i lodhshëm. Mirëpo, kushtoni kujdes frymëmarrjes së rregullt.

Shikoni videon dhe me kujdes ndiqni të gjitha instruksionet, transmeton Telegrafi.

Nuk është me rëndësi vetëm të stërvitni, por është me rëndësi si stërvitni.

Ekzekutimi i drejtë i stërvitjeve dhe frymëmarrja e drejtë, plus ndonjë truk, shumëfishon efektin.

Shumica e njerëzve nuk i duan stërvitjet, por do të dëshironin të kenë stomak perfekt të rrafshët me muskuj të theksuar.

Me ndihmën e këtij ushtrimi me vetëm pak përpjekje mund të arrini rezultatet e dëshiruara.

Për vetëm 7 ditë dhe 5 minuta në ditë do të arrini figurën të cilën e meritoni, pa u lodhur shumë.