16.10.2019

Improvizo një gotë për pije?! (Foto)

15 Gusht 2017

Prej qindra vitesh pijet janë servirur në gota, apo filxhanë, por tashmë një trend i ri duket se po poshton botën e lokaleve dhe po i “çmend” klientët.

Përmes hashtagut #WeWantGlasses (ne duam gota), në Instagram janë postuar foto të mënyrave të mndryshme se si po u serviren pijet dhe pavarësisht risisë, ajo çfarë klientët kërkojnë është shërbimi në mënyrë tradicionale, me gotë normale./tch/