19.10.2019

Frizura të popullarizuara të meshkujve për këtë vit (Foto)

11 Prill 2017

Duke u mbështetur në këshillat e frizerëve të meshkujve, kur është fjala për kujdesin e meshkujve, nuk do të duhej të jetë shumë vështirë të bartni stilin që ju është propozuar.

Frizurat janë të shumtën e herëve ose të krehura lart ose të shprishura nga zylyfet deri te maja e kokës, varësisht nga tipi i flokëve që i keni, transmeton Telegrafi.

Frizurat aktuale mashkullore për këtë sezon janë kryesisht të rruara me linja anash dhe me flokë të gjatë.

Nëse jeni në kërkim të trendit të ri dhe të frizurave moderne mashkullore jeni në vendin e vërtetë.

Me ndonjërën nga këto frizura nuk keni se si të gaboni.

Nëse akoma nuk keni gjetur stilin tuaj të përsosur apo dëshironi të provoni diçka të re dhe të freskoni dukjen, për ju kemi kërkuar trendët më të rinj të frizurave për sezonin e ardhshëm.