24.05.2019

Formoni muskujt me vetëm pesë minuta ushtrime (Video)

14 Maj 2018

Me vetëm pesë minuta stërvitje të këtillë do të arrini efektin sikur të kishit ushtruar një orë të plotë.

Në video-xhirim është treguar hollësisht tërë stërvitja, si edhe kohëzgjatja e pushimit, transmeton Telegrafi.

Megjithatë, mjafton të zgjidhni ndonjë ndër këto ushtrime dhe në bark do të keni muskuj të përsosur.

Çdo person dëshiron të ketë bark të rrafshët, por jo edhe stërvitje intensive.

Prandaj po ju rekomandojmë të zgjidhni stërvitjen e cila më së shumti ju përshtatet dhe ta bëni gjithsej 5 minuta në ditë, ndërkaq rezultatet do të jenë të mrekullueshme.

Nëse keni forcë dhe kohë, mund të provoni të bëni edhe komplet stërvitjen, mirëpo kini kujdes frymëmarrjen e drejtë dhe pushimin e rregullt.