12.11.2019

Cilat janë shkaqet që ju bien flokët

9 Gusht 2017

Keni përjetur kohët e fundit stres dhe me këtë rast kanë filluan t'ju bien flokët?

Atëherë është koha që të qetësoni veten, ngase rënia e flokëve mund të përshpejtohet në masë të madhe për një kohë të shkurtër, dhe asnjëri prej jush nuk dëshiron që të mbetet pa flokë, shkruan lajmi.net.

Por, cilat janë shkaqet tjera të cilat ndikojnë në rënie të flokëve?

Ushqimi jo i mirë, mungesa e fibrave, vitaminave e minareleve që përgjithësisht gjenden në pemë dhe perime ndikojnë në rënie të flokëve.

Gjithashtu, edhe humbja e hekurit nga organizmi dhe anemia ndihmojnë në rënie të flokëve./Lajmi.net/