19.10.2019

Çfarë urrejnë femrat te sjelljet e meshkujve në rrjetet sociale

14 Prill 2017

Djemtë, zakonisht bëjnë disa gjëra që vërtet irritojnë femrat në rrjetet sociale.

“Men’sFitness”, ka pyetur femrat në lidhje me gjërat që ato urrejnë te meshkujt në rrjetet sociale, dhe më poshtë ju listojmë 10 gjërat që ishin të përbashkëta mes tyre.

-Injorimi që u bëjnë femrave në internet.
-Të berit e shumë fotove “Selfie”.
-Të zbuluarit e më shumë gjërave në rrjet krahasuar me jetën reale.
-Të postuarit e statuseve të çuditshme.
-Të ‘zhdukurit’ teksa flisni.
-Të sjellurit sikur ju i interesoni shumë.
-Të ndarit me ju momentet e dehjes.
-Postimet e shpeshta lidhur me eventet sportive.
-Kur i bëjnë “Like” vajzave të tjera.
-Sjellje nuditeti.