24.06.2019

VV: Thaçi nuk lajmëroi për takimin me Vuçiqin për të evituar protestat qytetare

8 Nëntor 2018

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Glauk Konjufca komentoi takimin e paralajmëruar Thaçi- Vuçiq. Ai në një konferencë për media tha se është e papranueshme që takimi po bëhet me vetëm 24 orë paralajmërim.

“Takimi shumë i shpejtë brenda një periudhe shumë të shkurtër mes presidentit Thaqi-Vuçiq. Kjo është një praktikë e re dhe nuk është e rastësishme sepse këta tani do të aplikojnë në strategji të lajmrojnë disa orë që të mos ketë debat parlamentar dhe të mos ketë organizim qytetarë siç ishte protesta e VV-së”, tha Konjufca.

Ai në një konferencë për media tha se është e papranueshme që takimi po bëhet me vetëm 24 orë paralajmërim.

“Takimi shumë i shpejtë brenda një periudhe shumë të shkurtër mes presidentit Thaqi-Vuçiq. Kjo është një praktikë e re dhe nuk është e rastësishme sepse këta tani do të aplikojnë në strategji të lajmrojnë disa orë që të mos ketë debat parlamentar dhe të mos ketë organizim qytetarë siç ishte protesta e VV-së”, tha Konjufca.