22.05.2019

Treni del nga binarët në Gostivar

18 Shkurt 2019

Në mëngjesin e sotëm një tren i cili ishte duke shkuar nga Kërçova për në Gostivar ka dalë nga binarët.

Në stacionin policor në Gostivar sot në mëngjes rreth orës 06:45 është denoncuar rasti se treni me relacion Kërçovë-Gostivar ka dalë prej binarësh dhe ka goditur në një shkëmb mes fshatit Llakavicë dhe Pedalishtë, transmeton Zhurnal.

Në këtë aksident deri më tani nuk është raportuar se ka të lënduar.

Pas denoncimit në vendin e ngjarjes kanë dalë ekipet inspektuese dhe një tren ndihmës me të cilin duhet të kthehet garnitura e binarëve.