18.01.2019

Selim Pacolli gati sa nuk përleshet fizikisht me disa qytetar (Video)

13 Shkurt 2018

Selim Pacolli, nënkryetari i Prishtinës, për pak sa nuk është përplasur fizikisht me disa qytetarë që kishin dal tek rrethi për ta kundërshtuar vendosjen e flamurit të Kosovës.

Pacolli është fjalosur me qytetarë, ndërsa këta të fundit e kanë quajtur të turpshme vendosjen e flamurit të Kosovës.

Në një moment derisa Pacolli po hynte në veturë, qytetarët kanë filluar ta ofendonin, dhe është detyruar policia të ndërhynte. Për më shumë video nga minuta e 7: