26.04.2019

Seanca ndërpritet për pauzë, vazhdon në orën 18:00

14 Shtator 2018

Kuvendi do të vazhdojë seancën e sotme në orën 18:00 pasi deputetët kanë marrë pauzën e drekës.

Diskutimi i fundit ka qenë për miratimin e projektligjit për mbrojtjen e fëmijëve.

Një pjesë e kabintetit qeveritar, Vetëvendosje dhe LDK nuk kanë qenë në seancë.

Seanca plenare është vazhdim i seancës së djeshme me 40 pika të rendit të ditës.