24.04.2019

Kolona të gjata në Merdare, 5 deri në 6 orë për të dalë nga Kosova

18 Gusht 2018

Në kohën kur të gjithë mërgimtarët kanë nisur të kthehen në shtetet ku punojnë, janë shtuar sërish pritjet dhe kolonat.

Në kufirin e Merdares sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar pritjet për të dalë nga Kosova janë nga pesë deri në gjashtë orë.

Për pritjet e gjata ka pasur vazhdimisht ankesa nga mërgimtarët.