12.11.2019

Kërkohet ndihmë për shërimin e Blineres

11 Korrik 2019

Njerëz të vullnetit të mire, Blinera Berisha nga Podujeva ka nevojë për ndihmën tonë.

Blinera është diagnostifikuar me një sëmundje të rëndë dhe aktualisht gjendet në Turqi, mjekimi i saj ka një kosto të lartë dhe të pa përballueshme për familjen e saj.

Andaj familja Berisha kërkojnë ndihmë nga të gjithë ju që keni mundësi ta ndihmoni.

Ndihmën tuaj mund ta bëni përmes gjirollogarisë së Elvira Berisha: XK051401000013271622 në Banën Ekonomike.

Për më shumë informata shtesë, kontaktoni në këta numra të familjes Berisha: 045-652-898 dhe 045-645-727.