19.04.2019

Fillon protesta në Gjakovë për shkak të vrasjes së dyfishtë në Brekoc

10 Gusht 2018

​Shoqëria Civile e Gjakovës në përkrahje nga Rrjeti i Grave të Kosovës, në ora 11:00 ka filluar protestën nga parku i qytetit të Gjakovës deri te Çarshia e vogël për të kundërshtuar vrasjen e gruas 40 vjeçare dhe vajzës së saj në Brekoc të Gjakovës.

Me parullat “Mos shfajësoni fajtorët”, dhe “reagoni me kohë”, për shkak të mos reagimit të Policisë me këtë rast.

Para disa ditësh Pjetër Nrecaj privoi nga jeta bashkëshortën e tij Valbona Marku – Nrecaj, dhe të bijën e tij nëntë vjeçare./koha/