16.12.2018

Egzon Gjuka, është në gjendje kritike, atij i duhen 30 mijë euro për tu mjekuar

14 Nëntor 2017

Njëri nga të lënduarit e aksidentit të komunikacionit që ka ndodhur të shtunën mbrëma në Pejë, është edhe 25 vjeçari nga ky qytet, Egzon Gjuka, i cili ka pësuar frakturë në qafë.

Ai është në gjendje kritike, ku ka dëmtuar rëndë unazat e qafës (“Frakturë Cervikale”), dhe i duhet ndërhyrje e menjëhershme kirurgjike, që kushton 30 mijë euro.

Këtë shumë familja e tij nuk mund të përballojë dhe kërkon ndihmë nga njerëzit e vullnetit të mirë.