24.09.2018

Lajme

20 Shtator 2018Ushtri pa buxhetQeveria e Kosovës ka planifikuar të bëjë ushtri që nuk prek në kuletë të shtetit. Mbështetur në projeksionet e bëra, avancimi i statusit të...
20 Shtator 2018Huqjet e diplomacisëKosova ka mbetur pa ambasadorë në Britani të Madhe, në Suedi, në Beograd ..., përderisa ka nisur fazën finale të dialogut me Serbinë dhe është...