22.09.2018

Lajme

20 Shtator 2018Ushtri pa buxhetQeveria e Kosovës ka planifikuar të bëjë ushtri që nuk prek në kuletë të shtetit. Mbështetur në projeksionet e bëra, avancimi i statusit të...
20 Shtator 2018Huqjet e diplomacisëKosova ka mbetur pa ambasadorë në Britani të Madhe, në Suedi, në Beograd ..., përderisa ka nisur fazën finale të dialogut me Serbinë dhe është...
20 Shtator 2018Kuvendi mban dy seancaKuvendi i Kosovës sot do të mbajë dy seanca. Njëra do të jetë e jashtëzakonshme dhe do të mbahet me fillim nga ora 14:00, kurse ajo plenare është...