25.06.2017

Lajme

20 Qershor 2017LDK e bllokon PAN-inLidhja Demokratike e Kosovës po shihet si zgjidhje e ngërçit për të krijuar një Qeveri më gjithëpërfshirëse dhe më stabile edhe nga PAN-i, por...