12.12.2019

Turshitë me çokollatë, provoni dhe do t'i adhuroni (FOTO)

10 Gusht 2017

Besuat apo jo, ne ia arritëm që turshive t`u japin edhe një kahje tjetër. Ju pëlqeu apo jo, të paktën respektoni lojën tonë, menduam çarë nuk menduam dhe në fund na u kujtua se ekziston një territor që ende nuk është ekploruar. Ajo është deserti, vendosëm që turshitë ti përdorim si desert.

Në fillim ideja e përzierjes së turshive me çokollatë na dukej e tmerrrshme dhe tërësisht jo inovativve. Menduam se këto dy përbërës nuk kombinohen mirëpo ishim gabim.

Sa më shumë menduam për të, aq më shumë na dukej e logjikshme pasiqë kripa dhe çokollata shkojnë mirë së bashku. Kurioziteti më shtyu që ta provoj një turshi të zhytur në çokollatë dhe për një moment u dashurova.

Secili e provoi, asnjë nuk u ankua pasiqë kombinimi i kripës me çokollatë funksionoi./femra.net/
turshi-cokollate-2