19.08.2018

Kuzhina

20 Prill 2017Tiramisu në gotëNë videon e mëposhtme mund të shihni recetën për përgatitjen e tiramisu në gotë që është realizuar nga emisioni për gatime 'Krejt ka pak'.
4 Janar 2017Rosto viçi me mustardëSalca e mustardës i jep shije shumë të mirë mishit të kuq dhe atij të bardhë prandaj cilindo të vendosni të gatuani, lyejeni njëherë me pak...