12.12.2019

Kuzhina

4 Janar 2017Rosto viçi me mustardëSalca e mustardës i jep shije shumë të mirë mishit të kuq dhe atij të bardhë prandaj cilindo të vendosni të gatuani, lyejeni njëherë me pak...