17.07.2018

Zbulohet identiteti i dy të vdekurve në aksidentin në Komoran

26 Shtator 2017

Nga dy aksidentet e renda sot në Komoran  tre persona kanë vdekur. Dy nga ta janë të rijnë nga Komuna e Drenasit.

Mësohet se indentiteti i tyre ësht D.B dhe F.N që vininin nga fshatrat Gllanasellë dhe Poklek i vjetër i Drenasit.

Ndërsa, për personin tjetër poashtu të vdekur nuk ka informacione ende.

Sipas informacioneve të para nga zyrtaret policor dyshohet se në rastin e parë një drejtues automjeti ka humbur kontrollin duke u vetaksidentuar dhe humbur jetën. Ndërsa po në afërsi të njëjtin vend pak minuta më vonë një aksident tjetër është shkaktuar ndërmjet: një kamioni dhe një autoambulance.