20.06.2018

Vjedhje në Fushë-Kosovë me vlerë deri në 20 mijë euro

15 Maj 2017

Një vjedhje e rëndë është bërë sot në Fushë Kosovës saktësisht në njërën prej selive të ‘Kujtesës’ dhe të kompanisë ‘Aztech’.

Siç ka arritur të mësojë Indeksonline, ngjarja ka ndodhur në mëngjesin e hershëm dhe vlera e vjedhjes ka arritur deri në 20 mijë euro.

Gjithashtu bëhet e ditur se Policia e Kosovës janë afër identifikimit të kryesve të veprës pasi të dyshuarit janë prerë meqë rast kanë mbetur edhe njollat e gjakut në vendin e ngjarjes./Indeksonline/