16.10.2019

Shkelet me veturë këmbësori në Prishtinë

31 Korrik 2018

Dje në Prishtinë, konkretisht në rrugën “Ferid Curri” ka ndodhur një aksident trafiku në të cilin lëndime ka pësuar një këmbësor. Raporti i sotëm i Policisë njofton se një shtetas i huaj, vozitës i veturës, ka goditur këmbësorin.

Këmbësori ka pësuar lëndime trupore dhe është dërguar për trajtim mjekësor.

Njoftimi i plotë i policisë:

Rr. “Ferid Curri”, Prishtinë 30.07.2018-11:30. Ka ndodhur një aksident trafiku në mes të një veture me ngasës mashkull shtetas i huaj dhe një këmbësori mashkull K/Shqiptar. Si pasojë e aksidentit, këmbësori ka pësuar lëndime trupore dhe është dërguar për tretman mjekësor.