19.06.2018

Punëtori vjedh 2500 euro nga popma e derivateve, i harxhon në bastore

19 Mars 2017

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar në person në qytetin e Fushë Kosovës.

I dyshuari ka marr pazarin ditor nga poma e derivateve në vlerë 2500 euro, dhe të hollat i ka harxhuar në bastore.

Ai është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.