19.07.2018

Plaçkitja i ndodhi kompanisë së transportit të të hollave, jo ProCreditit

10 Gusht 2017

Zyra për media dhe marrëdhënie me publikun në bankën ProCredit, përmes një kumtese për media ka sqaruar se ngjarja e sotme e plaçkitjes, nuk ka ndodhur në degën e bankës ProCredit në Lakrishte.

Kjo plaçkitje, i ka ndodhur kompanisë së transportit të të hollave në afërsi të lokacionit të lartshënuar.

“ProCredit Bank siguron klientët se nuk kanë nevojë të shqetësohen pasi që të gjitha mjetet e bankës janë të siguruara bazuar në legjislacionin në fuqi në Kosovë”, thuhet në njoftim.