19.07.2018

Një hotel në Vushtrri përfshihet nga zjarri (Foto/Video)

11 Gusht 2017

Një hotel në Vushtrri sot në orët e hershme të mëngjesit është përfshirë nga zjarri.

Mësohet se zjarri ka filluar në çatinë e hotel Kalasë në Vushtrri.

Policia dhe zjarrfikësit kanë dalë në vendngjarje.