04.06.2011/13:33 - E Shtunë0

Fundet më moderne të sezonit

I gjatë, i shkurtë, i gjerë, i ngushtë, njëngjyrësh ose shumëngjyrësh- fundi është “mbret” i verës. Zgjidhni modelet të cilat ju rrinë më së miri juve dhe nuk do të gaboni.

Femëror
Fundin e gjatë mund ta bartni edhe nëse keni këmbë të plota. Rri për mrekulli me bluza të ngushta, bolero dhe këpucë të rrafshëta.

I shtrënguar
Fundi deri në gjunjë është ideal për në zyrë, krahas trikos dhe një bluze që bie në sy.

Joshës
Ekspozoni këmbët e holla me fund me ngjyra. Mbajeni me një bluzë njëngjyrëshe, këpucë me take të larta dhe një shall me ngjyrë të çelët.

I lëshuar
Bluza dhe trikoja të mëndafshta. Fundi i kthyer dhe këpucë të rrafshëta.

Romantik
Fundin e gjatë do ta bartni nga mëngjesi deri në mbrëmje. Për momentet e relaksit zgjidhni bluza me bretela dhe triko të mëndafshtë, shtoni një çantë romantike me lule dhe këpucë të rrafshëta interesante.

I thjeshtë
Këmishën e bardhë dhe fundin padyshim që tashmë e keni në dollap. Freskoni ato me një triko me ngjyrë moderne të kuqe në të portokalltë.

Goditës
Nëse dëshironi që të bini në sy kudo që shfaqeni, vishni bluzë pambuku dhe fund me ngjyrë të kuqe në të portokalltë. Nallanet janë ideale për shëtitje nëpër qytet.

 


 

Komento: