25.05.2019

Kosova me Korporatë të re Energjetike

21 Maj 2018

Kosova e kishte një, e tash po i bënë dy KEK-a.

Në fakt, Korporatë Energjetike e re po i duhet Kosovës si ndërmjetësuese midis Termocentralit të ri dhe distributorit të energjisë, njofton Klan Kosova.

Një bord i përkohshëm i kësaj ndërmarrjeje u zgjodh sot.