22.08.2017

Ekonomi

17 Maj 2017Trepça po punon me humbjeGjashtë muaj afat kishte Qeveria e Isa Mustafës, që të themelonte Bordin Mbikëqyrës dhe Bordin Menaxhues të Kombinatit Trepça, që nënkuptonte edhe...