25.04.2019

VV nënshkruan koalicion me AAK-në në Prishtinë

14 Mars 2016

PRISHTINË - Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti dhe ai i AAK'së, Ramush Haradinaj kanë zyrtarizuar sot koalicionin ndërmjet këtyre dy partive në Komunën e Prishtinës.

Tash e pas këto dy parti do të jenë në bashkëqeverisje në këtë komunë dhe janë dakorduar që Drejtoria për Shërbime Publike të kaloj në udhëheqjen e AAK'së.

Kjo drejtori deri tani ishte nën udhëheqjen e nënkryetarit të Prishtinës, Dardan Sejdiu.