18.02.2019

Hamiltion: Kam gjetur sekretin e lumturisë

11 Dhjetor 2015

Kampioni i Formula 1, Lewis Hamiltion, këtë vit u nda nga fejuara e tij, Nicole Scherzinger.

Dhe si duket pas këtij dështimi në lidhjen e tij disa vjeçare, Hamilton ka gjetur sekretin i të qënit i lumtur, dhe si duket kampioni lumturinë e tij e gjenë larg femrave.

Në një intervistë për The Jonathan Ross Show, 30 vjeçari ka thënë se është duke e shijuar shumë këtë kohë. “Eshtë një jetë tërësisht ndryshe”. ka thënë ai.