18.02.2019

Arabi Saudite, vrasin ujkun dhe hanë në moment mishin e tij (Video)

11 Dhjetor 2015

Gjahtarë që gjurmojnë dhe vrasin një ujk përpara se ta hanë të gjallë në anë të rrugës. Këtë tregon një video që na vjen nga Arabia Saudite.

Burrat shihen duke prerë copa nga mishi i ujkut të varur nga këmbët dhe duke ngrënë si të babëzitur.

Sipas mediave lokale, videoja është xhiruar në Al Xhorfia, pranë qytetit Afif.