18.12.2018
19 Mars 2011 - OpinioneToplica Shqiptarët e Toplicës, të shpërngulur me dhunë, represion dhe gjenocid (1877-1878), në Kosovë janë njohur dhe njihen si muhaxhirë, ashtu siç edhe...