04.12.2016

Reklama

Foto Lajm
Ofertat e bizneseve që shpërndahen si fletushka informuese janë bërë një nga burimet e rregullta të ndotjes së ambientit në kryeqytet. Shpërndarja e këtij materiali po bëhet jashtë çdo standardi.
Prishtina është dekoruar me flamuj kombëtarë me rastin e 28 Nëntorit, festë kjo me rëndësi të shumfishtë kombëtare e historike për shqiptarët.
Ende pa përfunduar punimet në rrugën ‘Luan Haradinaj’ në Prishtinë, kapakët e pusetave të vënë rishtas në trotuaret e kësaj rruge janë thyer duke u kthyer në rrezik për kalimtarët.
Në asnjë vend të Evropës nuk ndesh praktika të tilla të lëshimit të lejes për vendosjen e shtëpizave për tregtim të përkohshëm para hyrjeve të institucioneve. Praktika e tillë në Prishtinë është bërë e zakonshme, duke paraqitur pengesë praktike pse jo dhe estetike!
Një veturë me targa diplomatike ka thyer dje rëndë rregullat e qarkullimit rrugor në aksin Prishtinë – Fushë Kosovë, duke u kthyer në vend të ndalur me shenjë dhe duke hyrë në semafor të kuq.