20.01.2017

Reklama

Foto Lajm
Në këto ditë të ftohta dimri nuk janë të paktë qytetarët e Prishtinës, të cilët gjejnë kohë të ushqejnë kafshët dhe shpezët. Tashmë janë bërë të zakonshme pamjet e hedhjes së ushqimit për pëllumba në sheshet e kryeqytetit.
Pas reshjeve të borës shumica e rrugëve janë liruar, por borë më shumë se gjysmë metri gjendet mbi këtë veturë në lëvizje në Prishtinë. Mbase shoferi e pret komunën që t'ia pastrojë./FOTO: KosovaOnline.info/
Bashkatdhetarët që kishin zgjedhur Kosovën për të kaluar festat e fundvitit janë përballur me pritje të gjata pikat kufitare Kosovë-Serbi përkundër temperaturave të ulëta. Kështu ishte dje gjendja te pika kufitare ‘Dheu i Bardhë’.
Bora e madhe që ka rënë në veri të Shqipërisë ka bllokuar disa vendbanime të kësaj zone. Në disa zona trashësia e borës ka arritur deri në 1 metër.
I kthyer në pistë skijimi, Sheshi “Zahir Pajaziti” në qendër të Prishtinës është bërë vend atraktiv për të bërë foto me pajisje skijimi. Komuna me siguri fajëson të reshurat që nuk u ndalën për dy ditë./KosovaOnline/